Početna | Kontakt
NARUČITE ODMAH Office: 026 214 344
Prijava korisnika| Prvi put ste ovde? Registrujte se!
 
 
Sadržaj
 
O nama
Kada su krajem devedesetih godina prošlog veka ljudi okupljeni oko malog porodičnog poduhvata pravili planove kako da zauzmu vodeće mesto u ovoj delatnosti i zadovolje prohteve kupaca, malo ko je verovao da će tako nešto biti moguće za ovako kratko vreme.
Ipak, snaga vizije nije znala za prepreke.

Agencija T.P.U."VOŽD" osnovana je u Velikoj Plani 18. januara 2002. godine, kao mala porodična firma sa dva radnika koji se staraju o snabdevanju osnovnih škola udžbenicima na području grada Velike Plane.
 
U periodu od 2002. do 2005. godine agencija T.P.U."VOŽD" ulazi u fazu turbulencije. Pored osnovnih škola na području grada Velike Plane, ostale osnovne škole van grada bile su manje više sumnjive, samim tim nismo imali konstantno poverenje kupaca. Godine 2005. T.P.U."VOŽD" dobija svoj pravi identitet, brzo se razvija u poslovanju kroz mrežu od 12 osnovnih škola na teritoriji opštine Velika Plana i Smedereva. Kroz njih snabdeva oko 6.500 - 7.000 đaka, prođe oko 70.000 udžbenika kroz ruke radnika pri njihovom klasiranju i istovremeno sarađuje sa 6 ključnih izdavačkih kuća.
Danas 2015. godine, agencija T.P.U."VOŽD" sarađuje sa 15 veoma bitnih izdavačkih kuća u domenu izdavaštva udžbenika, nastavnih sredstava, priručnika, lektira, obrazaca, dnevnika i itd., a istovremeno snabdeva više od 30 osnovnih škola na području opština Velika Plana, Smederevo i Smedervska Palanka.
 
Agenciju T.P.U."VOŽD" karakteriše dobro poznavanje robe (udžbenika, nastavnih sredstava, priručnika, lektira, diploma, svedočanstva, dnevnika, obrazaca i drugih proizvoda), siguran, tačan i brz transport i veoma dobra organizacija koja donosi visoku produktivnost što je iskorišćeno za razvoj poslovanja.
 
Informacije
Kako kupovati
Cenovnik i vreme isporuke
Načini plaćanja
Pravila i uslovi korišćenja
Kontakt